Meghívó Oktoberfestre

Link: Meghívó Oktoberfest          Link: Regisztráció Oktoberfestre        Link: Program és menü

Kedves Szülők, Tanárok és Munkatársak! Kedves Barátaink és Ismerőseink!

Szeretettel meghívjuk Önöket a Budapesti Német Nagykövetség védnöksége alatt, 2021. október 9-ikén 17 órakor megrendezendő Oktoberfestre. A rendezvényt a kooperációs partnerünkkel, a Deutsche Wirtschaftsclub Ungarn intézménnyel közösen a Budapesti Német Iskolában tartjuk (bejárat a 1125 Budapest, Csipke út 23. felől).

Frissen csapolt Oktoberfest sörrel, és hagyományos ételekkel várjuk Önöket a Kempinski „The Kitchen Caters“ jóvoltából. A nem-sörivókra is gondolunk. Az Oktoberfestes hangulatról a Donau-Power együttes és a Lochberg Ungarndeutsche Tanzgruppe gondoskodik.            

Belépődíj: 15.000 Ft/fő az iskolaközösség tagjainak, 20.000 Ft/fő a további vendégeknek. A belépődíj tartalmazza a bajor menüt és a korlátlan italfogyasztást.  
Részvétel:  A rendezvényen kizárólag felnőttek vehetnek részt. A résztvevők száma maximum 250 főre korlátozott. A rendezvényre történő belépés védettségi igazolvánnyal vagy negatív PCR-teszttel (48 óránál nem régebbi) vagy ellenanyag igazolással (3 hónapnál nem régebbi) lehetséges. 
Regisztráció: Kérjük Önöket, hogy 2021. október 6-ig  regisztráljanak a következő linken: Regisztráció Oktoberfestre. Jegyvásárlás kizárólag a regisztráció által lehetséges. A rendezvény napján, a helyszínen nem biztosítunk jegyvásárlási lehetőséget.
Jegyek / beléptetés: A regisztráció visszaigazolását és a számlát a DWC küldi Önöknek. Nyomtatott vagy e-ticket kibocsájtás nem történik. A beléptetés a vendéglistán szerepelő regisztrált nevek alapján történik. 
Dresscode: Nagyon örülünk a hagyományos népviseletnek, de természetesen sok szeretettel várunk mindenkit hétköznapi “casual” öltözetben is!

Nagyon örülnénk, ha üdvözölhetnénk az Oktoberfesten – akár Dirndl-ben és Lederhose-ban, akár hétköznapi öltözetben!

A Budapesti Német Iskola Álalpítvány Tanácsa

A rendezvény támogatói:

 

Amennyiben szeretné Ön is a rendezvényt szponzorálni, várjuk szíves jelentkezését.

További információ a rendezvényről:

Deutsche Schule Budapest, Anita Sipeki, +36 30 441 0117, veranstaltungen@deutscheschule.hu vagy DWC-Geschäftsstelle, Vanessa Balogh, +36 30 217 9098, mail@dwc.hu